FlatBand

HOME

 

Layouts

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vendégkönyv
[185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

2010.12.29. 15:54 Idézet

Srácok nagyon jó a zenétek! Mióta zenéltek? Grat. skacok mert lett egy új rajondótok! Olyan cukik vagytok!

Matyi imádlak <3  Szeretnék veled közelebbről mább egismerkedni! Ha lehet kérnék egy telefonszámot jó???? <3

Csak így tovább és sok sikert!

 


2010.12.29. 14:34 Idézet
Miki ! * Stereo * !

Most jobb szövege kéne!!!!!!

Kurva jó!!!!

Fasza itt a hangod matyi mutáltál?? XD ez lett a kedvencem !!

Ja és az AFI MISS MURDER-t cover azonnal!!!!! XD


2010.12.24. 11:32 Idézet

Kedves Mindenkit utál!

A véleményedet tiszteletben tartom (még, ha cenzúráznom is kellet), de csak az alapján ítelni meg valamit, hogy magyar vagy nem magyar, az nem túl okos cselekedet.

Azt értem, hogy mi még nem vagyunk túl profik, de Magyarországon a rock-zene tele van jobbnál-jobb együttesekkel (szinte minden stílusban). És szinte keresni sem kell, hogy az ember megtalálja a saját ízlésének valót.

Utólsó gondolat: Próbáljuk meg szeretni a magyar zenét is!

UI.: Boldog Karácsonyt!


Válasz:

Kedves Mindenkit utál!
Én holló vagyok és csak annyit tennék hozzá hogy értem hogy ez egy vélemény de az hogy ,,útóirat: De csak mert magyar!!! "
címü kifejezést lenyomtad azt kell mondanom:

Takarodj a Szlovákokhoz te magyargyűlölő Láma!


2010.12.23. 18:36 Idézet
Mindenkit utál!

 Szar a flatband ÉS ULTRA G*CI SZ*R A TŰZBOMBA!!!!!!!!!!!! 

útóirat:

 

De csak mert magyar!!!


2010.12.15. 17:07 Idézet

Sziasztok!Csak annyi hogy  a SEVEN NATION ARMY-nak a dalszövegét

ha tudjátok lécci adjátok meg.        köszi:-)


Válasz:

Itt a link, ahol elolvashatod!

http://www.lyrics007.com/The%20White%20Stripes%20Lyrics/Seven%20Nation%20Army%20Lyrics.html


2010.12.02. 17:03 Idézet

Szerintem, az előttem szóló hozzászólásával zárjuk is le a vitát, mert ennél többet (jobban megfogalmazva) nem nagyon lehet a témában írni / mondani.

És még annyit tennék hozzá az előttem szólóhoz, hogy a zene / zenélés csak addig jó, míg élvezi az ember. :)


2010.12.01. 21:57 Idézet
Sztv

Sziasztok megint!

Értem már a dolgokat. Én erre ennyit tudok mondani, hogy beszéljetek le egy közös koncertet, ahol FlatBand is és Tűzbomba is fellép, és akkor egyszerűen el lehet dönteni a dolgokat. A közönség akire jobbat bulizik,az játszik a közönségnek jobban tetsző zenét, de ez nem azt jelenti, hogy a másik rossz zenét csinál! Nyilván a FlatBand-nek is van hova fejlődnie, ezt én is aláírom, de szerettem volna én ilyen fiatalon hangszerrel a kezelben a színpadon állni. Csináljátok csak,nekem végülis tetszik,habár érezni még, hogy kiforratlan. Show-t meg igenis csinálni kell, de egyben igazat adok az előttem szólónak: ne menjen a show a zene rovására. Ennek a kettőnek a kombinációja (show+igényes zene) roppant nehéz dolog, de idővel jönni fog a show is a zene mellé. Ne erőltessétek, csak élvezzétek amit csináltok, mosolyogjatok, és jönni fog minden magától. :) Nem gondolom hogy a Tűzbombás srácokkal baj lenne, nem tetszhet mindenkinek minden zenekar, ez tény, és nektek nem a FlatBand felé kell bizonyítanotok, senkinek sem kell bizonyítanotok! Törekedjetek Ti is arra,hogy mindíg csak jobbak legyetek, és a könzönségért is kell csinálni persze, de első sorban magatokért csináljátok! :)

 


2010.12.01. 21:08 Idézet
Tűzbomba Basszer

 Ja és bocs hogy a nevekhez visszatérek de flat= lakás vagy lapos!

Remélem tudtam valamiben segíteni srácok!


2010.12.01. 21:05 Idézet
Tűzbomba Basszer

 Bocs de egy két dologban igazad van de van egy pár ellentmondás!

Pl. Mi az ha nem "enyhe" fikázás hogy Tűzgolyóbis?Na mindegy, mi nem azért álltunk össze mert most mi keménykedhessünk hogy zenekarunk van! Addig létezik TűzBOMBA míg  tagok szívvel lélekkel csinálják és tudásuk legjavát adják a zenéhez! Amit korábban olvashattál hogy a zenekarunk dobosa csak egy építő kritikát szeretett volna átadni a Flatband-nek.

Másrészt pedig szerintem meg elfogadhatatlan hogy -bocsánat-ilyen produkcióval állandó fellépésük van! (Nem vagyunk irigyek) De ettől függetlenül szerintem a show a Flatbandnél több mint a zene és nincs jó show jó zene nélkül!Ami a grundos idézetet illeti nem azért akarunk találkozni mert most be kell bizonyítani magunknak akár mit is!Csak szerettünk volna egy értékelhetőt nyújtani a FB számára hogy ne higgyék azt hogy mi nem tudunk semmit és csak fikázzuk őket! Részemről ennyi!


2010.12.01. 01:21 Idézet
Sztv

Sziasztok!

Most nem azért, de ez valami halálgagyi,amit itt csináltok! Ilyen az egész: "juuuuj, mi sokkal jobb zenekar vagyunk, be is bizonyítjuk, gyertek ki a grundra, és elrendezzik homokbomba csatával". Gyerekek, gondolkozaztok már! A zenében hogy lehet párbajt csinláni, amikor mindenkinek saját szubjektív véleménye, hogy tetszik-e neki az adott zene/zenekar,vagy nem. Másrészről meg lementek, hogy "jajj, közönség nélkül...", és magatoknak mit fogtok bizonygatni? :D Nyilván mind a két zenekar magát fogja jobbnak vallani. Az ember azért ragad hangszert, hogy adjon a közönségnek, amit csinál, az jelentsen valamit nekik, nem azért, hogy 'beateljen" más zenekarokat! Nőjjetek fel! És ne haragudjatok, de a Tűzbomba szerintetek jobb név? (hozzáteszem szerintem a FlatBand-el semmi probléma nincs szerintem). Tegyetek fel hallgatható anyagot magatokról, csináljatok honlapot,és próbáljátok megérinteni a közönséget!

FlatBand-nek meg annyit tudok mondani, hogy jó úton haladtok, a korotokhoz képest teljesen jó ez, és látszik,hogy van érzéketek ahhoz,hogy megpróbáljátok eladni magatokat (honlap, videóklipp - amit azért osszatok meg a hallgatósággal is - , hangfelvételek, videók... Teljesen jó ez. Az ilyen stílusó zenekarokat mint a "Túzgolyóbis" (ja, bocs bomba), le se kell tojni! Jól reagáltatok arra, amiket írtak, őrizzétek meg a méltóságotokat, és ennyi!

Mielőtt bárki elkezdené, hogy mit pofázik itt egy ilyen ember mint én, akkor elejét venném a korom találgatásának és egyebeknek: 22 éves vagyok, és 4 éve van aktívan működö és koncertező zenekarunk!

Hajrá FlatBand, gyakoroljatok sokat, és jó lesz ez nagyon! ;)


Válasz:

Helló Sztv!

Kösz az észrevételeket!

FlatBand


2010.11.29. 15:31 Idézet
Tűzbomba Basszer

 A Myspace-s videóknak nem rossz a minőségük. Melyik stúdióban vettétek fel? Ja a honlap meg készül!


2010.11.29. 15:23 Idézet
Tűzbomba Basszer

Egy barátságos versengős kis összecsapás közönség nélkül!( időpont egyeztetéssel)

Én ilyesminek képzelem el de várom a véleményt.


2010.11.25. 17:49 Idézet

Az a személy akire bíztuk a szerkesztést kitörölte egy véletlen folytán amúgy meg élőben jobb lenne de ha nem akarjátok akkor én nem tudok mit csinálni.


Válasz:

Milyen találkozórol lenne szó hol mikor Kivel? Am mikor lesz meg a honlapotok?


2010.11.24. 17:07 Idézet

Csá!

Na mégegyszer elmondom nem keztünk semmiféle fikázást.A tűzbomba zenekar dobosa csak egy építő kritikát akart írni de a kadves " rajongóitok " letámadták, amúgy heyhey neked is azt tudom mondani hogy gyere el egy próbánkra és nézz meg minket. Amúgy a youtube-s felvétel már közel egy éves és ha az FB feljődött akkor mi nem szólunk egy szót sem. heyhey mégegyszer csak a te kedvedért GYERE EL EGY PRÓBÁNKRA és utána lehet véleményt nyilvánítani.Ha kell akor adok egy címet és egy időpontot hogy biztosan mi is ott legyünk ha esetleg ellátogatsz egy próbára.Srácok  ( flatband) szívesen mérjük veletek a tudásunkat de ehhez kell egy alkalom. Próbáljunk meg egy időpontot összehozni.Vagy a youtube-s felvételek legyenek a mérvadók?


Válasz:

Ne a YouTube -os fideókról hanem a MySpace -esek döntsék el ;)
Am meg miven a honlapotokkal
?


2010.11.23. 20:37 Idézet
heyhey

Ne mááár! Egyik együttes gázabb mint a másik! Mi lenne, ha nem itt fikáznátok egymást?! Szerintem senki se kíváncsi rá... Egyébként meg szerintem a Tűzbomba még sz*rabb név, mint a FlatBand, de hát ez magánügy, ki kérdezte, szóval szerintem ezt a témát fölösleges feszegetni... Viszont egy dolog az FBseknek: mi az, hogy nem biztos, hogy publikáljátok a videoklippet? Akkor annak MI ÉRTELME? Gondolkozzatok már (mindkét együttes), hogy mit írtok, ne csak ész nélkül vágjatok vissza, mert egyre ellentmondásosabban beszéltek. Nekem eddig az jött le, hogy publikus lesz a klip...
   Na mindegy, csak ennyit akartam. Amúgy a FlatBand rengeteget fejlődött, ez tagadhatatlan, ahogyan az is, hogy még mindig van hová. De ha így haladtok, jók lesztek, srácok! 
    És még egyszer: ki nem sz*rja le, ahogyan itt oltogatjátok egymást? Ezt privátban, lécci...


2010.11.21. 14:37 Idézet

Hellók.

Látom nagyon képbe került a bass. Elösször is "Mr.Kritikának írnék egykét szót. Ki beszélt DVD-ről? xD Am azt már leírtuk hogy a videóklip nem kerül föl a honlapra a vágási minőség miatt. Ebből egyenes azt is lekövetkeztheted hogy mennyibe kerülhett! (Ettől fügetlenül már leírtuk hogy nem egy 300.000-ezres klip de azért szajkózátok még egy ideig.) A "Tűzbomba" zenekar basszerosának csak annyit üzennék hogy ha akar jöjjön el februárba a koncertünkre és nézzük meg ki a jobb. A találkozást már leírtuk a honlapotokra hogy ha ennyira akartok gyertek el egy koncertre de egy próbát nem akarunk elcseszni arra hogy ott majomkodjunk! Mi az hogy a cspból is mi akrunk fólyni? xD de komlyan mer úgy tünik hogy ez a poén nekem túl magasröptü de ha ezt valaki megmagyarázza annak megköszönöm! UI.: Hogy miért nem írtam azt a honlapotokra hogy "csá" azért mert a honlapotokon meg van szabva hogy mennyit írhatok és nem tudtam volna leírni a fontosabb dolgokat DE ha a ez titeket ennyire Megbotránkoztat akkor utólag "Csá". 


2010.11.21. 14:10 Idézet
TŰZBOMBA basszer

Csá!

Mert nem vagyok bunkó hogy köszönés nélkül közöljem a kérdésekre a választ.

1. 14-15 évesek vagyunk.

2. nem mert olvass egy kicsit vissza és akkor rájössz hogy mit írt tomi kisbetűvel( ez egyébként utal a személyiségre)

3.Csak szeretnétek a csapból folyni.

Utóirat:sok sikert a további "zenéléshez". Egyébként a tábori felvétel nem profi körülmények közt folyt le csak hogy tudjátok.Ami a találkozót illeti mikor értek rá?


Válasz:

Helló!

Bocs, hogy nem köszöntem (tényleg bunkóság volt).

Az, hogy Tomi mit írt, azt légy szíves ne a mi szemünkbe vágd, mert nem mi írtuk. Neki (szerintem) nyugodtan megírhatod, hogy alapítson egy bandát és találjon ki jobb nevet (ha tud).

Én (és a FlatBand) nem akarunk senkivel tiszteletlenek lenni, ezért nem fikázzuk a másikat.

Nem feltétlenül szeretnénk a csapból folyni (bár ez nem nagyon tartozik ide, hagyjuk is).

A felvételeitekkel nincs semmi problémánk. A mi YouTube-os számainknak sem túl jó a minősége. Ezért vesszük fel a jobb számokat újra.

A találkozó pedig egy elég problémás dolog. Azt sem tudjuk, hogy 2 nap múlva mi lesz.

És nektek is sok sikert a zenéléshez.

 

Üdv.: Bálint


2010.11.20. 17:48 Idézet
Mr. Kritika

 Szeva skacok!

Na figyu én megmondom most a frankót!

Igaza van a Tűzbomba basszerosának... Flatband?.Tűzbomba?. nem tudom de nekem a Flatband hangzik gyerekesebben..... Na mellesleg arra az összecsapásra mikor a Tűzbomba basszerosa meg a Flatband/basszerosa/ (ahhoz tudni kéne basszerozni) kiváncsi lennék! Sőt még talán beszállnék én is és 2en a Tűzbomba basszerosával lebasszeroznánk az egész "együtteseteket".... 2bass vs 4 fos :D:D 

esélyetek se lenne...... 

Amugy meg videoklipp? na arra befizetnék h megnézzem... sőt ... ha kiadnátok egy dvd-n akkor 2-t vennék beőle h el tudjam takarni mindkét szemem:D

na csá


Válasz:

Mennyivel vagytok idősebbek? (tudom, hogy idősebbek vagytok, ezért valószínűleg ügyesebbek is)

A névválasztás 100%-osan a mi dolgunk (és egyébként is nem mindegy?).

A videóklipp magáncélra készült (valószínű nem fogjuk publikálni), nem is az volt a célunk, hogy az MTV-nek beküldjük.

Ha meg irritál, amit csinálunk, akkor ne látogatsd a honlapot (nem mi folyunk a csapból is).

 

Bálint

 

UI.: Egyébként, nem szekáló jelleggel (inkább kíváncsian) kérdezném, hogy hogyan 'talált meg' minket a Tűzbomba együttes?


2010.11.19. 16:02 Idézet
Tűzbomba basszusgitár

Molnár Tibor, 8053 Bodajk, Kálvária utca 28.

Kedves flandband!

Mondjam azt, hogy lakásbanda? Ez nem gyerekes név egy rockbandához?

Szívesen találkoznék veletek személyesen is, és szívesen mérném össze a tudásomat veletek. Nézzetek már egy kicsit magatokra. A tudás igen kevés, nagy az arc. Annak a kommentelőnek, aki gyerekesnek tartja Tűzbombát, azt szívesen látnám egy próbánkon. Csak ennyi. Ami a találkozást illeti, jó lenne minél előbb összehozni.

Tűzbomba dobos nem szólta le a zenekart, ha észrevettétek volna, hanem csak azon akadt fenn, hogy ilyen fiatalon hogyan csináltok klipet stb.

Jelezném, hogy a Tűzbomba egy táborban csinálta a lemezt.

Sok sikert a fejlődéshez, mert rátok fér!


2010.11.14. 13:04 Idézet
heyhey

Oké, Bálint, értem, mire gondolsz, és bocs, ha általánosítottam! (: Csak gondoltam, így érthetőbb lesz, mire akarok kilyukadni...


[185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

 

 

 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!