FlatBand

HOME

 

Layouts

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Vendégkönyv
[185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

2010.07.09. 15:07 Idézet
asd

Nekem tetszik hogy vannak akkora gyökerek h több száz ember előtt égetik le magukat !! Sok sikert gyíkarcok!!


Válasz:

Nekem is csak ha olyanokat akarsz látni rosz helyen jársz gyerek! :DD Am kösz a biztatást!!! :)


2010.06.29. 11:37 Idézet
ghvgfcfrdxdesy

A fellépés  után tényleg 39 fokos lázad volt? Sajnálom, de ez nem mentség semmire!!! Attól még a zene nem lesz se jobb, se rosszabb!! Ha csak a hanggal lenne baj, akkor egész jó lenne! Elhiszem, hogy izgultatok, de a csörömpölést, amit zenének hívtok nem lehet ráfogni!


Válasz:

A kérdésedre a válaszom igen! És ha összehasonlítod az 1. és a 2. koncertet szerintem érezhető a különbség mind a hangommal kapcsolatban mind a zenével. Másrészt szerintem izlések és pofonok ahogy tudunk gyakorlunk majd a 3. koncert még job  lesz!


Válasz:

Válasz 2:

Az nem izgulás hogy beszart a Pedál

 


Válasz:

Válasz 3:

Az nem a Matyi pedálja volt. De kb. 10 mp-ig volt szar a Hollóé.

Tényleg nem izgulás. Hanem pillanatnyi sokk az együttesből mindenkinek.

Bálint


2010.06.19. 14:00 Idézet

 

Tudom, hogy többet írtam a kelletténél, de ez nagyon sok dologra választ tud adni nektek…

 

Azért FlatBand, mert egy kislakásban alakultunk (Matyi legénylakásában).

A fordítás talán inkább Lakás-Banda, de ezen mi sem elmélkedtünk túl sokat... Fordítsd annak, aminek tetszik!

Alapítási körülmények:

-1. fejezet: 2009 február-április táján alapult meg a Dart Side nevű banda. A felállás abban volt más, hogy Holló helyett egy Marci nevű fiú volt, de ő nem gitározott... Ebbe ne menjünk bele mélyebben. A lényeg annyi, hogy 1 próbánk volt és azon írtuk meg a "Storm in my Soul" című (elég szar) számunkat, angol szöveggel...

1. fejezet: Később, már a következő tanévben, október táján kitaláltuk, hogy elmegyünk egy próbateremben... Hollónak és Nekem (Bálintnak) volt elektromos gitárunk, tehát a 2 gitáros megvolt. Matyi az előző bandában is énekes volt, ezért ő maradt a helyén. Tibi volt a Dart Side-ban a dobos (kutya-etetőtálas), tehát ő is maradt a helyén. A banda nevének változnia kellett, mert új tag volt és a régi név elég értelmetlen volt (dárda oldal?!). Október végén fel is vettük az 1. számot (amit azóta átdolgoztunk) a „Lecké”-t. Aztán felvettük a 2. számot a „Rocksztár Akarok Lenni”-t (az is picit más volt).

2. fejezet: 2010 elején megcsillant a remény, hogy felléphetünk az iskolai farsangon és előadhatunk 4 számot… 1 szám adott volt a „RAL” (Rocksztár Akarok Lenni). Akkor volt egy friss számunk az „Elmebaj”, tehát az is adott. A „Lecke” akkoriban még nagyon gázos volt. Holló apja mondta, hogy játsszunk el 2 feldolgozást, mert azokat ismerik az emberek… „Hát legyen egy klasszikus: Highway To Hell. És egy tábortüzes befejezésnek: Egyszerű dal.” Meg is volt a 4 szám. Talán pont január végén mentünk át egy másik stúdióba, mert az addig túl távol volt. Február 5-én meg is volt a főpróba (már az új stúdióban). Február 10-én pedig a suliban a koncert…

3. fejezet: A koncert után egyből fel akartuk venni a számokat és klippet is akartunk, de végül nem sikerült jó minőségben felvenni (még korai volt). Tehát új számokat kezdtünk el gyártani a „Mindennap”-ot és a „Történetünk”-et, pár White Stripes számot fel is dolgoztunk… Körülbelül ilyenkor kapott Matyi egy basszust, tehát lett basszerosunk. Akkoriban nem nagyon történtek fontos dolgok, a kicsiket átugrom…

4. fejezet: A rajztanárunk (Andrea néni) említette, hogy felléphetnénk egy rekordkísérleten, az egyetlen feltétel az, hogy írjunk a suliról egy számot. Meg is csináltuk a „Keve” című dalt. A másik 2 szám meg volt A „Mindennap” és a „Történetünk” ez így kb. 10 perc (ennyit időt adtak). Május 14-én végül meg volt 2. koncertünk.

5. fejezet: A koncert után visszavonultunk a stúdióba és írtunk 3 számot a „Van Remény”-t (végül nem jött össze), az „Ugrás Előtt”-öt és az „Egy Átlagos Reggel”-t. Most is ezeken dolgozunk és a következő koncert a People Team-ben lesz, Kecskeméten. A mostani célunk pedig eljutni az Óbudai Közösségi Házban…


2010.06.19 13:58
Flor

„ 

Mért pont FlatBand?

Van pár kevés ismerősöm, innen hallottam rólatok is...Tény, hogy az énekesetek majd egy év múlva jobb lesz, hisz 13-ak vagytok. Azon elmélkedtünk a csajszikkal, hogy Telepibandának fordítsunk benneteket magyarra vagy egyszerűen panel-bandának... Szerintem vagy egyórán keresztül ezen meditáltunk, már persze, amikor meg nem fullandtunk az egyéb javaslatoktól.×)

Egy javaslatot azért adnék: írjatok ide is (!) magatokról és az alapításról, mert a facebookon annyira nem írtok a bandáról!

(Remélem a Facebook nem hazudik, sok sikert!:)

Floransz


2010.06.19. 13:58 Idézet
Flor

 

Mért pont FlatBand?

Van pár kevés ismerősöm, innen hallottam rólatok is...Tény, hogy az énekesetek majd egy év múlva jobb lesz, hisz 13-ak vagytok. Azon elmélkedtünk a csajszikkal, hogy Telepibandának fordítsunk benneteket magyarra vagy egyszerűen panel-bandának... Szerintem vagy egyórán keresztül ezen meditáltunk, már persze, amikor meg nem fullandtunk az egyéb javaslatoktól.×)

Egy javaslatot azért adnék: írjatok ide is (!) magatokról és az alapításról, mert a facebookon annyira nem írtok a bandáról!

(Remélem a Facebook nem hazudik, sok sikert!:)

Floransz


2010.06.17. 17:03 Idézet

 hát jó szarok vagytok... azért vagytok szarok mert csak össze vissza ordibáltok.. egy szót sem lehet érteni az egészből... talán le kéne cserélni az énekest..


2010.06.16. 12:54 Idézet
Bál

Írjatok már ide! Ne a chat-be.


2010.06.06. 13:54 Idézet

Már én is próbáltam kijavítani, de nem lehet.

A kisebb-nagyobb helyesírási hibákért mindenki elnézését kérjük!

Amelyiket tudom kijavítom, eddig is ezt csináltam.


2010.06.05. 21:16 Idézet
...

Gratulálok a helyesíráshoz a szavazásnál...

Teccet két c-vel... A magyartanárod büszke lehet rád...


2010.06.04. 19:50 Idézet

.......................................................................................................................

 

                     F B 4 EvEr


 

........................................................................................................................

 

KORTE


2010.05.28. 18:44 Idézet
hunor levente

Lakásbanda? Kösz, hogy az oldalra kiraktátok az órát, végre pontosan jár a karórám. Matyi egyél sok hideget és nem fog zavarni a vinnyogásod!

Jótanács!

DE vigyázz mert nem mindenkinél jön be és lehet hogy elmegy a hangod.


2010.05.26. 15:10 Idézet

 Helo!

Egész jól alakultok! DE az énekesbe kénbe egy kis .. hogy is mondjam hogy ne mondjam.. kis élet.. hogy lehessen érteni a szöveget és ütős legyen ! Próbáljátok meg.


2010.05.18. 20:17 Idézet

Kedves Jojó!

Szerintünk is kénének új képek, de hogy, ha kinézel az ablakon, láthatok, hogy milyen takony van kint az utcán (ilyen időben nem lehet jó kedvvel fotózkodni).

A sapka csak azért van rajtunk, mert ezek a képek februárban készültek és 10 mp alatt fagyott volna le az összes haj a fejünkről.

Egyébként, ha új képekre vágysz, nézd meg a koncerten készült képeket!


2010.05.18 16:01
AzAkiSzerIntÚjKépekReVanSzüKséG.

„Sztem a nevem mindent elárul, jó képek nm azért de kéne több, és a sapit hanyagoljátok ;) Kül meg szerintem majd ha a most irt számok mennek  jól akkor kéne újabbakat felvenni, dolgozatok még ezeken, a ritmuson, meg ilyenek.

Üdv: Jojo”


2010.05.18. 16:01 Idézet
AzAkiSzerIntÚjKépekReVanSzüKséG.

Sztem a nevem mindent elárul, jó képek nm azért de kéne több, és a sapit hanyagoljátok ;) Kül meg szerintem majd ha a most irt számok mennek  jól akkor kéne újabbakat felvenni, dolgozatok még ezeken, a ritmuson, meg ilyenek.

Üdv: Jojo


2010.05.16. 23:00 Idézet
Liaa

Sziasztok!

Én Pesten a rekordkísérleten láttalak titeket. Jók voltatok. Maradjatok eggyütt és sok sikert!!Liaa


2010.05.16. 20:36 Idézet
Matyi

Köszi megfogadjuk a tanácst


2010.05.16. 19:26 Idézet
Kolléga

Szevasztok! Jó lesz ez, ha együtt maradtok, 10 év múlva jó dolog lesz ez. Figyeljetek a szövegekre, hogy ne legyenek sablonosak, nem tudom hány évesek vagytok, nem lehettek 13-nál idősebbek, de ahhoz képest jó ez. :) Az ének az már most jó, majd ha a srác mutált utána dől el hogy miylen énekhangja lesz, de már most is megy a stílushoz. A gitárok figyeljenek a pontosságra, mert az nagyon fontos. A dob meg nehéz hangszer, az is pár év múlva sokkal pontosabb lesz. Csak bíztatni tudlak titeket, de egyenlőre szerintem ne keressetek klubokat fellépésekkel, majd egy év múlva. Tegyetek össze 10-12 saját számot, próbáljatok sokat hogy pontosabbak legyetek, meg összeszokjatok. Meg fogjátok látni, hogy ha egy év múlva visszanézitek ezeket a felvételeket, akkor el fogtok nevetni magatokon, mert már egy év múlva annyival jobbak lesztek. (Tudom, mert velünk is ez volt, 3 éve nyomjuk) Tehát grat srácok, a tehetség meg van, melózzatok rengeteget, és meg lesz a gyümölcse. Ja, és pár év múlva ne feküdjetek le a médiának! ;)

Üdv

Sztivi :)


2010.05.16. 16:02 Idézet
Forkurt

Hali! Kitettelek titeket, rajtatok a sor!

//forkurt.gportal.hu/

Csákány


2010.05.13. 14:23 Idézet
GUINNESS WORLD RECORDS

HELLO EVERYONE!
everyone is hereby informed that the band is named FlatBand action GUINNESS WORLD RECORD for the trials and welcome everyone. Participation is FREE!!!

HELLÓ MINDENKI!
ezennel mindenkit ért
esítek,hogy a FlatBand nevü banda fellép a GUINNESS WORLD RECORD kísérleten és mindenkit szeretettel várnak .A részvétel INGYENES!!!

HELLO JEDER!
jeder wird hiermit darüber informiert, dass die Band benannt ist Flachband Aktion Guinness World Record für die Prüfungen und heißen jeden herzlich willkommen. Die Teilnahme ist KOSTENLOS!!!

HELLO TUTTI!
tutti sono a conoscenza che la band prende il nome di azione FlatBand Guinness World Record per le prove e tutti i benvenuti. La partecipazione è GRATUITA!!!

HELLO КАЖДОМУ!
все Настоящим сообщил, что группа называется FlatBand действий мировой рекорд Гиннеса по испытаний и приветствуем всех. Участие бесплатное!


2010.05.07. 19:38 Idézet

Bocs melinda hogy kitöröltem a bejegyzés de nem azért amiért írtál hanem azértahogyan írtad.Beismerem hogy akkor a hangom nemvolt éppen a legkobb! DE ezt azzal tudom magyarázni hogy rohadtul fostunk a koncerttől és nekem az izgalom a hangomon jött ki de ha eljösz a koncertre megláthatod hogy igazábol nem ilyen a hangom szóval gyere el!


2010.05.05. 15:13 Idézet

Igazad van én irtam félreérthetően.

Mi szükséged van az adatainkra?

És hány éves vagy?

Ha ezt nem akarod nyilvánosan közölni, akkor írhatsz a flatband@citromail.hu címre, ez a "postaládánk", a saját címünket nem áruljuk el.


[185-166] [165-146] [145-126] [125-106] [105-86] [85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

 

 

 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ Silhouette in the Darkness ❖ The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal ❖ ❖ ❖ ❖ ❖    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk – és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!